Lectie de viata: Cind iubirea-i un pacat,sufletul e-ngenuncheat!

image

Daca doi oameni se iubesc si nu sunt impreuna, inseamna ca iubirea lor e un pacat neiertat si ea nu a primit binecuvintarea celui de Sus. Inseamna ca in relatia lor e mai mult orgoliu decit dragoste, mai multa frica decit incredere de sine, mai multa suferinta decit fericire, mai multa singuratate decit implinire, mai multa deznadejde decit curaj.

Iubirea traieste doar in ochii lui Dumnezeu si cu binecuvintarea lui. Iubirea traieste si triumfa doar acolo unde zimbetul e mai presus de lacrima, doar acolo unde „Noi” e mai presus decit „Eu” sau „Tu”. Iubirea e acolo unde lasi mereu deschisa usa sufletului pentru acel cineva drag, nu acolo unde ii inminezi cheia de la lacat incercind sa ii demonstrezi ca ai suficienta incredere in el/ea. Iubirea inseamna sa nu te lasi prada temerilor si obstacoleleor, iubirea inseamna sa respecti voia inimii si sa il ai pe Dumnezeu in toate gindurile si faptele tale.

Pentru ca cum nu ai da, iubirea e un pacat, dar numai pacatele care ni se iarta, ne pot face fericiti! Si iertarea cu ce o dobindesti? Cu credinta in Dumnezeu. Cu grija neconditionata, cu bunatate fara interes, cu respect, cu pretuire, cu dragoste multa … Multa si neinfricata! 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: