Lectie de viata: Mamele sunt Temelia familiei

image

Fiece familie intocmai ca si un cuibusor are o temelie si un acoperis deasupra capului. Temeliile sunt mamele noastre, iar acoperisul – taticii nostri. In lipsa unuia din parinti nici o familie nu va rezista furtunilor vietii. Dar mai sunt si familii exceptii, familii in care mamele sau tatii nostri reusesc de unii singuri sa ne fie si craca de sub picioare si soarele de pe cer. Si aceste exceptii merita respect, recunostinta si multa dragoste pentru tot sacrificiul cu care ne-au crescut si ne-au binecuvintat existenta.

Fie ca ne cresc singure fie ca o fac cot la cot cu tatii nostri, Mamelor noastre le revine cea mai grea misiune: sa ne fie inger de paza, prieten de nadejde, colac de salvare si sol fertil pentru toate sperantele si bucuriile noastre. Cu ele si in preajma lor ne petrecem mai tot cursul vietii. Ele ne poarta 9 luni sub inima si apoi tot restul vietii in gind, in vis, in suflet, in fiece amintire si bucurie … 

De la ele invatam viata si tot ele sunt cele care ii dau din cind  cind vietii noastre cite un toiag in care sa se sprijine la nevoie. Ele sunt temelia in jurul careia ne inaltam noi ca oameni… De la primul strigat si pina la ultima suflare, Mamele noastre ne dau putere si curaj sa induram rabdatori toate loviturile sortii si sa infruntam cu capul sus, fiece furtuna! 

Cine are un Tata e ferit de vint si ploi! Cine are o Mama- e de neinvins, e plin de bucurie, chiar si in mijlocul incercarilor si necazurilor! 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: