Lectie de viata:Mamele nu-si uita mamele

img_1148

Cine are o Mama, are un Dumnezeu pe pamint si acest om nu se va plinge niciodata ca i-a lipsit caldura sufleteasca si alinarea pe care doar o mama ti-o poate da neconditionat. Cine are o Mama- are si casa plina de vreme insorita si inima plina de nadejde si curaj! Cine are o Mama-are si cel mai de incredere prieten si cea mai frumoasa Patrie! Caci Mamele nu ne dau doar viata, ele ne mai umplu si viata de sens si inima de putere!

Ele -Mamele  noastre sunt un izvor nesecat de dragoste si iertare in lumea asta stearpa de bunavointa si afectiune. La ele fugim cind sufletul tinjeste dupa alinare, cind trupul e strapuns de gloantele bolilor, cind altii ne condamna lasitatea … Ele sunt mereu acolo, gata sa ne tolereze orice capriciu, sa ne insufle incredere de sine si curaj viguros de a trai viata la superlativ!

Mamele nu-si uita niciodata mamele, pentru spiritul lor de sacrificiu cu care ele ne binecuvinteaza existenta, pentru dragostea si grija lor dumnezeiasca, cu care ne educa vointa si dorinta de a trai, pentru ceea ce suntem si ceea ce avem datorita lor, pentru orele nedormite la capatiiul nostru, pentru dulciurile care au trecut prin miinile lor fara a fi gustate doar ca sa le gustam noi, pentru hainele vechi purtate cu anii doar ca sa ne innoim noi garderoba lunar, pentru toate astea amintirea lor va ramine mereu vie …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: