Pastari verzi cu cartofi si piept de pui

img_2323

Ingrediente:

  • piept de pui
  • 3-4 cartofi mari
  • 2cutii de pastari verzi conservate 
  • usturoi
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii
  • ulei, sare, piper

Calim in ulei o ceapa tocata. Apoi adaugam in ceaun pieptul de pui taiat bucati medii si condimentat cu sare si piper. Cind carnea prinde culoare, punem cartofii tocati si mai adaugam sare.

Peste vreo zece minute adaugam pasta de rosii si amestecam. Mai lasam 10-15 min si punem pastarile verzi scurse de apa din conserva si usturoiul pisat. Amestecam bine si adaugam putina apa pe fundul ceanului sa nu se lipeasca(eu de obicei adaug apa cit sa a opere cartofii sa fie fierti faramiciosi). Stingem aragazul cind cartofii sunt fierti. Pofta buna! 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: