Lectie de viata:Iubiti-va copii!

 

img_3554

Cine isi pierde copii, isi pierde cu ei si sufletul, caci ce-i un parinte ramas fara suflet? E parte din acelasi mormint… e lacrima care nu va mai conteni sa cada pe obraji, e sentimentul acela „de nu mai vreau sa imi traiesc viata…”

img_3553

Copii sint prezentul si viitorul nostru…Si daca fara trecut mai poate trai omul, fara prezent si viitor, cui i-ar mai fi pe plac o viata stearpa? Mamele care isi pierd copii sint mamele pentru care nu mai exista un Dumnezeu … In durerea lor se ascund milioane de dureri de dinti, milioane de dureri ale nasterilor, milioane de rani singerinde care nu se vor cicatriza niciodata.

Pentru durerea asta nu exista nici doctor si nici leac. E o durere pe care toata fericirea din lume nu o poate imblinzi macar… Voi, mamelor, care va cresteti pruncii cu dragoste si aveti uneori momente de rabufnire, pentru ca poznele copiilor vostri sint mai mari decit rabdarea pe care ati invatat-o de-a lungul timpului, ginditi-va cit de norocoase sunteti,ca va doare fericirea copiilor vostri!

Ginditi-va cit de norocoase sunteti ca va doare neascultarea, poznele si obraznicia lor! Ginditi-va ca in lumea asta exista Mame pe care le doare ca au fost lipsite de toate astea! Le doare ca nu-si mai stiu copii fericiti, le doare ca nu isi mai pot incerca rabdarea si nici nu isi mai pot inmulti dragostea, pentru ca dragostea lor nu mai este si daca dragoste nu e, nimic nu e…

Iubiti-va copii la bine si la rau! Iubiti-i si rasfatati-i fara teama de a fi judecati! Viata va judeca faptele voastre, nu oamenii! Oamenii doar vor reprosa altora regretele lor ! Iar fericirea propriului copil trebuie sa fie mai presus decit gura lumii, pentru ca copii nostri sunt viitorul nostru si cine daca nu noi stim mai bine ce viitor ni se cuvine! 

Iubiti-va copii, pentru ca cu ei incepe viata, iar viata merita traita cu dragoste!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: