Varza cu inimi de pui si cartofi

img_3971

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 1morcov mare
  • 1 varza
  • inimi de pui
  • Usturoi
  • sare, piper, ulei
  • 2 limgurite de pasta de rosii 

Incingem uleiul in ceaun si calim ceapa. Adaugam inimile bine spalate. Potrivim de sare si piper si punem si usturoi pisat. Cind carnea prinde culoare adaugam cartofii tocati, morcovul taiat rondele si varza tocata peste care am presurat sare ca sa se inmoaie. Adaugam pasta de rosii si amestecam bine. Lasam la foc mic, amestecind din cind in cind. Cind varza si cartofii sint gata, potrivim de sare si stingem. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: