Lectie de viata: Cite doruri zac in Om

img_4881

Femeia e acea faptura firava la prima vedere,conceputa din coasta lui Adam, dar mult mai puternica si mai de neinfricat decit toti Adamii acestei lumi. In ea zace dorul de a fi iubita si apreciata, dorul de a fi strinsa la piept in necaz si bucurie, dorul de a fi protejata si rasfatata mai putin pentru merite si mai mult pentru simpla ei prezenta, dorul de a fi mireasa celui care i-a furat inima si apoi mama copiilor lui.

Ea nu iubeste singuratatea, pune suflet acolo unde este pustiu, aduce lumina acolo unde este intuneric, da viata acolo unde viata nu are sare si piper! 

Barbatul -e acel Adam in care zace dorul necontenit de libertate si putere… dorul si foamea de a cuceri lumea cu pasii sai hapsini si grabiti, dorul de a-si trai tineretele fara batrineti si fara de griji intr-o casa binecuvintata de dragostea si intelepciunea unei femei…

El nu cauta sa fie pe plac lumii, lui ii e deajuns sa fie iubit de Ea -unica – femeia vietii lui si pentru dragostea asta, va muta muntii din loc, va cobori luna din cer, va construi poduri peste mari… 

Cite doruri zac in om? Tot atitea aripi are inima! Si aripile astea daca se fring, inima nu mai poate sa zboare … si daca lipsesti inima de zbor, lipsesti si omul de dor, il lipsesti de ce are el mai sfint pe lumea asta, de dragostea lui pentru viata!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: