Orez cu inimi de pui

img_5069

Ingrediente:

  • o ceapa
  • doi morcovi
  • inimi de pui
  • o cana cu orez
  • ulei, sare, piper
  • o frunza de dafin
  • masline negre

Tocam ceapa marunt si o calim in ulei, impreuna cu morcovul tocat cubulete. Cind legumele sint aproape calite, adaugam inimile de pui, sare, piper, frunza de dafin.

Amestecam si lasam pe foc pina inimike prind culoare. Adaugam apa cit sa acopere inimile si lasam totul sa fiarba. Cind carnea e aproape gata(30-40 min) adaugam orezul spalat in doua ape si maslinele. La o cana de orez adaugam doua cani de apa. Potrivim de sare si piper si lasam pe foc 12-15min-timpul indicat pe ambalajul orezului. Pofta mare ! 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: