Lectie de viata: Un tata bun se naste acolo unde exista deja un sot exemplar


Daca nu esti un sot exemplar, nu vei putea niciodata sa devii un tata bun! Caci a fi Tata nu inseamna doar a-ti iubi copii cu fapta buna si cu vorba calda si inteleapta! A fi un Tata bun e mai mult de atit: e bucuria de a-ti iubi neconditionat Femeia vietii,mama copiilor tai, si a face-o fericita in ochii lor! 

Caci fericirea intr-o familie isi are radacinile in implinirea pe care o are femeia casei. Daca mama copiilor tai zimbeste des, iar zimbetul ei e meritul tau, fii sigur ca si copii tai vor zimbi! Daca mama copiilor tai, nu plinge noptile cu nasul in perna si nu cauta alinare pe umarul prietenilor sau al parintilor,fii sigur ca si copii tai nu o vor face, pentru ca linga un tata grijuliu si o mama fericita, copii nu stiu de lacrimi, suferinta si nevoi! 

A fi un Tata bun nu e o superputere! A fi un tata bun e curajul de a inmulti iubirea, respectul, increderea, sustinerea din viata ta si a le oferi copiilor tai sentimentul ca toate aceste sentimente sint inepuizabile cu trecerea anilor. A fi un tata bun, inseamna sa le darui in fiecare zi copiilor tai certitudinea ca mama lor e o femeie fericita si iubita !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: