Paramparca -un serial turcesc de colectie


Cu 15 ani in urma, intr-o maternitate prestigioasa din Turcia, au venit pe lume doua fetite: Cansu si Hazal. Intimplarea face ca parintii bebeluselor, Dilara si Chihan – un cuplu de oameni instariti si Gulseren si Ozkan – un cuplu cu posibilitati financiare limitate, sa poarte acelasi nume de familie, iar dintr-o greseala, fetele sint confundate, ajungind sa fie crescute cu dragoste si sacrificii de tot soiul de oameni absolut straini, care nu banuiesc ca au in grija un copil strain. 

Cansu – e fiica exemplara, un copil minune, o sora intelegatoare, slabiciunea tatalui si mindria mamei. Cu ea soarta a fost mai generoasa: a crescut in lux, i s-a implinit orice capriciu, nu i-a lipsit nicodata dragostea de tata! Hazal, in schimb – e fiica problema. Rebela, neintelegatoare, cheltuitoare si lipsita de modestie, aceasta a avut ghinionul de a creste intr-o familie incompleta, cu tata infractor si mama -care a s-a rupt in zece oferindu-i putinul lux la care ea a visat dintotdeauna. 

In urma unui mic accident petrecut cu Cansu, Chihan si Dilara afla ca aceasta nu e fata lor biologica. Relatia dintre ei devine si mai subreda, cind Chihan porneste cautarile si din pura intimplare ajunge sa se indragosteasca de femeia care in tot acest timp i-a crescut fata. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: