Lectie de viata: Iubirea neechilibrata e adevarata!


Citeodata a pierde echilibrul in dragoste e o dovada ca traiesti perfect echilibrat! Caci dragostea se sufoca acolo unde e loc doar de bine! Ea are nevoie de urcușuri si coborisuri, de zile senine si zile posomorite, de momente in care primesti reciprocitate si momente in care simti ca oferi mai mult decit primesti! Daca viata ne-ar pune in balanța numai bine, nu ne-am simti ameninatati ca am putea-o pierde si nu am invatam sa ne bucuram si sa prețuim fiece clipa pe care ea ne-o ofera neconditionat.

Nimeni nu poate fi perfect la nesfirsit in dragoste! Perfectiunea e o minciuna cu care ne hrănim noi sufletul, pentru ca acesta sa nu ramina flamind! Dar vine o zi cind sufletul, satul sa gaseasca pe masa acelasi fel de mincare -aceleași minciuni, incepe sa se plinga pe viata sa si atunci omul se abandonează pe sine cu tot ce poarta el in suflet, devenind de nerecunoscut! 

Devenim gelosi, nerăbdători, lipsi de incredere, nebuni sau din contra mai buni decit am fost ieri! Ne pierdem echilibrul, ne pierdem mintile, dar traim si iubim perfect sanatos pentru ca, a iubirea echilibrata nu e iubire! Adevarata iubire e cu năbădăi ! 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: