Lectie de viata: Barbatii ne testează rabdarea la pescuit si noi le-o testam facindu-le copii


Barbatii se pricep la toate, si la cratita, si la crescut copii si la iubit, dar pentru toate e nevoie de rabdare! Cu rabdare ei isi vad de treaba la pescuit, acolo unde se simt ca Peștele in apa, dar cind vine vorba de crescut copii, rabdare lor e direct proporțională cu implicarea mamelor in educatia si creșterea copiilor.

E greu pentru un tata sa tina pasul cu capriciile si poznele unui copil ! Mai cu seama atunci cind nu exista o Mama buna alaturi, care sa ii invete pe copii cei 7 ani de-acasa! E greu pentru ca Tatii nu-S Mamele care iarta orice dezamagire ! Tatii ne cistiga mai usor afecțiunea, dar o si pierd mai usor, pentru ca in ei nu incap atitea lacrimi cit incap in sufletul unei mame! Ei nu stiu sa o faca pe orbii sau pe surzii cind ne arde noua sa traim dupa bunul plac. Ei sint tatici, iar tăticilor nu le sta bine sa ne răsfețe la nesfirsit… 

Pentru rasfat ne sint date mamele si dragostea lor, iar Tatii ii primim -pentru a capata curaj si vointa, pentru a ne maturiza si a nu le testa altora rabdarea! De testatul răbdării se ocupa ele- mamele noastre! Cum? Foarte simplu: dăruindu-i-le moștenitori!  

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: