Creveti la tigaie


Ingrediente:

  • Creveti, midii, calmari
  • Ulei de masline
  • Usturoi
  • O lamiie
  • Marar

Curățim crevetii. Încingem uleiul in tigaie si rumenim usor un catel de usturoi si o crenguța de marar. Adaugam fructele de mare si le rumenim usor, iar la final le stropim cu sucul unei lamii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: