Salata thailandeza cu carne de rata

 

Ingrediente:

  • carne de rata
  • doua oua
  • sare, ulei
  • dovlecei zucchini
  • Ceapa rosie
  • frunze de salata mixta
  • Faina

Carnea de rata se porționează. Doua oua se sparg intr-un bol, se pune sare, putina apa si faina si se mixează bine. Se trece carnea de rata prin faina apoi prin acest conținut si se prăjește in ulei incins. Separat prajim dovleceii tăiați rondele. Intr-un bol se adauga frunzele de salata mixtă, dovleceii prajiti, ceapa rosie tocata, carnea de rata prăjită si decoram cu un sos.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: