Limba soacrei in stil grecesc 


  • Vinete
  • sare
  • ulei de masline
  • cascaval moale Ricotta
  • menta
  • bazilic
  • rosii cherry
  • lime
  • Lamie

Taiem vinetele in lungime ca la limba soacrei. Le saram si le dam la rece sa iasa din ele amărăciunea. Intr-o tigaie încingem ulei de masline si prajim vinetele pe ambele părți. Separat facem umplutura: cascaval ricotta, frunze de menta si bazilic tocate, sare, suc de Lime. Umplem vinetele cu aceasta umplutura exact ca la limba soacrei. Decoram totul cu rosii cherry si stropim cu suc de lamiie. 

Vinetele pot fi înlocuite cu dovlecel sau zucchini. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: