Tarta de Strasbourg 


  • Doua cepe
  • Un morcov mare
  • Ficat de pui
  • Ulei de masline
  • Aluat inghetat
  • Un catel de usturoi
  • Unt

Tocam cepele si morcovul. Încingem uleiul in tigaie si rumenim in el un catel de usturoi, apoi adaugam legumele tocate. Spalam ficatul in apa rece si il punem peste noapte in lapte sa scoatem din  el amărăciunea. Calim ficatul impreuna cu legumele tocate, dar nu mult timp cavi isi pierde din proprietăți. Dam prin blender ficatul si legumele călite impreuna cu 200 g unt si putin muștar. Adaugam sare si putin zahar. 

In tava de copt punem hârtie de copt si o stropim cu ulei. Punem un strat de aluat, apoi peste el punem umplutura si o acoperim cu alt strat de aluat, lipid bine marginile. Cu vârful cuțitului facem câteva înțepături in umplutura tartei si stropim Tarta cu ulei. Coacem 15 minute la 140 de grade in rola. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: