Costite de miel cu hrisca


  • Un catel de usturoi
  • O ceapa
  • Ulei, sare
  • Hrisca
  • Ciuperci
  • Costite de miez
  • Muștar
  • Unt
  • Coriandru

Încingem uleiul in tigaie. Rumenim in el usturoiul si il scoatem, dupa care punem la călit ceapa tocata. Adaugam ciupercile tocate marunt si hrisca si le calim. Apoi adaugam apa, cam portie dubla comparativ cu hrisca. Potrivim de sare. Fierbem hrisca sub capac la foc mic. Cind hrisca e gata punem unt si ceapa verde pentru un gust mai aromat. Separat marinam clătitele de miel cu muștar, sare si coriandru. Încingem uleiul in tigaie si rumenim costitele pe ambele părți cam vreo 10 min, dupa care le dam la cuptor pentru 10 min. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: