Supa mexicana de rosii si fasole

  • Zucchini 
  • Vinata
  • Ardei rosu dulce
  • Ardei galben dulce
  • Ardei chili
  • Ulei de porumb
  • Rosii conservate in suc 
  • Tulpini de țelina
  • Becon
  • Fasole rosie conservată
  • Bulion de pui
  • Sare

Tocam ardeiul, vinata, zucchini si ardeiul chili in forma de pai. Țelina o curățim si o taiem cuburi. Încingem in tigaie uleiului calim legumele, dupa care adaugam beconul tocat mai mascat si fasolea scursa de apa din conserva. Urmeaza roșiile din conserva cu tot cu sucul lor, lăsându-le usor cu lingura. Adaugam bulionul de pui, sare, piper si mai lasam sub capac la foc mic pina legumele sint fierte suficient.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: