Celebra placinta cu aluat filo

  • Aluat filo
  • Patru oua
  • Un pahar de apa minerală
  • Un pahar de lapte
  • 1/4 pahar de ulei
  • Brinza de vaci 
  • Sare

Pregatim umplutura: sare, doua oua, brinza de vaci. Luam cite o foaie de aluat si presuram pe ea putina brinza si încrețim foaia aranjind-o in tava de copt alaturi de alte foi ca pe un acordeon. Mixam doua oua, uleiul, laptele, apa minerală si turnam totul in tava de copt peste foile de aluat. Dam la cuptor pentru 30 min la 180 grade, pina se rumenește frumos. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: