Peste in sos de rosii

  • Peștișori mici
  • Suc de rosii cam 500 ml sau o cutie de rosii pasate conservate
  • Un morcov mare
  • 1-2 cepe
  • O lingura de faina
  • Sare, piper, frunza de dafin, zahar, ulei

Spalam, curățăm peștișorii de intestine, le rupem coada si capul. Încingem uleiul in tigaie, tocam ceapa si o calim, apoi calim morcovul ras. Adaugam Peștele si il calim putin si punem sucul de rosii amestecat cu o lingura de faina(ca sa fie mai gros). Potrivim de sare, punem frunza de dafin, piper boabe si lasam totul sub capac pentru 30 min. Servim totul cu pătrunjel tocat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: