How to get Away with murder ?- un serial de colectie

In ultimul timp, mi-e atât de greu sa gasesc un serial care sa merite putinul meu timp liber. Si uite astazi, vreau sa va povestesc despre o recenta descoperire la acestcapitol. E vorba de un serial gen detectiv. Nu e genul meu favorit, dar m-a captivat atât prin povestea Cat si jocul actorilor.

In centrul atenției este avocata de succes pe nume Annalise Keating, care in timpul ei liber ii invata pe studentiii de la drept cum sa scape de pușcărie daca au comis o crima. Annalise e o femeie frumoasa si inteligenta peste masura, toti studenții sint fascinați de logica si felul ei de a fi, mai putin sotul ei-care e si el profesor universitar si care in timpul lui liber isi inseala nevasta cu studentele sale. Annaslise stie de escapadele amoroase ale sotului, motiv pentru care ii plateste cu aceeasi moneda.

Nefericirea in patul conjugal, insa nu o împiedica sa iasa învingătoare de fiece data in sala de judecata, acolo unde studenții sai o vad ca pe un cavaler in armura. In fiece an, patru din studenții sai au sansa sa munceasca cot la cot cu ea, Învățând meserie. Dar pentru a face parte din echipa, tinerii de la drept trebuie sa dea dovada de abilitați practice uimitoare in avocatura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: