Reality-show pe placul meu

8db729d1-cebd-4f57-ba2e-51671c5f1413

1. Instant Hotel – un proiect despre oameni obișnuiți care ajung cu mult efort si investiții proprietari de hoteluri sau case de lux de vacante. Fiecare din ei e convins ca detine cea mai cool casa de vacanta, dar inițiatorii proiectului ii vor pune la incercare. Concurentii vor avea parte de mini-vacante in anumite locații. La finalul vacantei, oaspetii vor trebui sa dea o nota ospitalității si casei de vacanta care i-a găzduit. Si gazdele vor avea misiunea de a nota musafirii. La final cine aduna mai puncte, cistiga o vacanta de vis  in SUA. 

62c66e9e-1f03-41e0-bb5e-98e1f377f0e1

2. Supernanny – un proiect in care o dadaca superdotata are misiunea de a veni intr-o familie cu copii problematici si a rezolva in timp record neînțelegerile dintre parinti si copii.

1cdc2058-133b-444a-8147-fba2f25a4692

 

3. Surivivor – un proiect de genul ultimul erou. Mai multi concurenți sint trimiși sa supraviețuiască pe o insula pustie înșirând si foame si lipsa de confort, si dor de cei dragi, si dezamagiri si prietenii false. Cistiga cel ce reuseste sa reziste in sălbăticie si sa dovedească forta, ambitie, vointa…

f2c76dd6-c296-4b6d-9496-0d4517ee596f

4. Relation Shipped – un proiect in care intreaga America alege un barbat chipes care va merge in fiece zi la “date” cu Cate o fata din o multime de fete cu care va imparti casa, încercând sa le cunoasca mai bine. In final, doar o fata va primi cheia de la casa lui, iar rând pe rând Cate o fata va fi eliminată din cursa.

 

A306981B-5FFA-4E53-AF1E-0B2BA6E6CEBA

E impresionant Cité show-uri superbe și cu scopuri nobile exista in Australia. Încă un show care m-a surprins plăcut. Cupluri care din anumite motive nu au putut sa își trăiască povestea de dragoste pina la adanci bătrâneți, au o a doua șansa peste ani buni. După despărțiri de 3-4-6 și chiar 12 ani, mai multe cupluri își provoacă  marea dragoste la o a doua șansa, de aceasta data cu speranța ca fi pentru tot restul vieții. Iar pentru ca magia sa funcționeze și sa dispară din peisaj neîncrederea și amintirile urate din spatele despărțiri lor, romantismul le va tine de urat ❤️👍

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: