Hermanos – un serial pe placul meu

O poveste de dragoste și de viața ca oricare alta, doar ca având-o in rolul principal pe Maria Valverde, pe care o cunoaștem gratie succesului obținut in pelicula 3 Metri deasupra cerului , deja putem spune ca serialul spaniol Hermanos va fi unul de succes. Acțiunea se petrece in anii 80 , intr-un cartier din Madrid. Eroii filmului sint trei tineri rebeli, prieteni și vecini de nedespărțit: fratii Juan și Alberto și marea lor iubire – Virginia. Doi frați îndrăgostiți de aceeași fata, doi frați la care ea tine in mod egal, dar care sint atit de diferiți.

Juan – fratele mai mare e un ambițios și un Petrecăreț innascut. E pasionat la Nebunie de box, lăsînd balta studiile și mică afacere a părinților ajunși faliți peste noapte.

Alberto in schimb, e sprijinul și alinarea părinților. E fiul timid, cu bun simt, și cu un vis mare de a urma o facultate și de a avea un viitor frumos.

Virginia, frumoasa și nebunatica lor vecina, ii are pe ambii la picioare și e dispusă sa se aventureze intr-o poveste de dragoste in 3, dar Alberto nu e genul de bărbat care ar vrea sa o împartă cu cineva. Mai cu seama nu cu fratele sau Juan, care schimba fetele mai in fiece săptămâna și care e clar ca buna ziua ca nu o iubește la fel de mult cum o iubește in secret Alberto.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: