Nasterea la Londra pe timp de pandemie

Azi vreau sa va povestesc despre experienta mea de nastere la Londra pe timp de pandemie. Nu a fost la fel ca la prima nastere si nici nu avea de unde sa fie, pentru ca vorba aia, la a doua nastere e mai usor, numai ca mie nu mi s-a parut deloc usor. In Fine procesul de nastere(nu si travaliu) a fost mai rapid si mai dureros in intensitate, dar cel mai dureroși au fost acei 2 m distanta la care te tin acum medicii in spitale, de teama sa nu ia de la tine cumva virusul, acei doi metri care iti spuneau din start: nu te astepta la compătimire sau la atmosfera lejera ca pe vremuri pentru ca si viata mea conteaza.

Desi si tu ca pacient treci prin aceeasi frica poate nu pentru tine Cat pentru copilul pe acre il aduci pe lune, nimanui nu ii pasa acum de acest lucru. Toti au in gind sa isi faca meseria cum e mai bine posibil fara sa se expună vreunui risc. Si e dreptul lor sa o faca!
Bine echipați cu manusi si măști medicinale, personalul si-a facut meseria ca la carte, mai mult de atit, moașele(pentru ca am apucat o schimbare de tura) pe durata travaliului au fost foarte dragute si gata sa sara in ajutor de fiece data chiar si fara masca, nu si medicii sau asistentele medicale care mi s-au parut mai reci si mai distante ca de obicei.

Eu am avut un travaliu destul de lung si avind o sarcina cu complicații am avut parte de practic o zi de asteptare in spital, timp in care mi s-a oferit celebrul paracetamol pentru scăderea durerilor din intensitate( si ca de obicei nu a funcționat deloc) la fel am incercat si gaz, dar fara mare folos. In fine , am nascut natural cu doua moase care daca aveau 25-26 de ani si am fost găzduită in maternitate pentru o noapte ( o noapte de chin cu serenade de bebe) intr-un salon cu alte 5 mamici, epuizate si dornice sa ajunga cit mai curând acasa. Dar regula spune asa: daca nasti un copil sub 2 kg si 500 g , rămâi in spital pentru 3-4 zile, la fel si in cazul nașterilor soldate cu complicații, in rest o noapte e suficient pentru a trece toate testele si a ti se da unda verde de plecare.Vizitatorii nu au voie in spital acum, nici macar taticii, asa ca echipați-va cu mult curaj si rabdare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: