MERVE BOLUGUR – viața în detalii

HmQvgBx0ecM

Data, anul nașterii – 16 septembrie 1987

Locul nașterii – Istanbul, Turcia

Ocupație – actriță

Semn zodiacal – Fecioară

A fost al doilea copil în familie: având un frate mai mic

În copilărie a fost un copil cuminte și timid, nu s-a remarcat la școală ca o elevă exemplară sau ca cea mai frumoasă fată din clasă sau din gașcă 

Studii – a studiat actoria la centrul artelor Myuzhdata Gezen

Mama – casnică, tatăl- are o afacere cu încălțăminte

TIBRC

Filme și telenovele cu participarea ei:

13055-merve-bolugur-2

A avut câteva apariții în spoturi publicitare pentru branduri celebre cum ar fi: Cornetto» (2005), «Rexona» (2012) și  Burger King, Sagaza Madrid și Trendyol, a căror imagine și este. De curând a devenit imaginea brandului LOreal Paris în Turcia și imaginea Maybelline New York. Actrița se poate lăuda acum că este singura vedetă din Turcia care a ajuns ambasadoare a unui brand de cosmetice de renume mondial.

merve2

Curiozități:

De mică a visat să devină actriță. Când era în liceu visa să devină prezentatoare tv. Astăzi i-ar plăcea să fie moderatoare tv la o emisiune de modă. 

Și-a făcut debutul în anul 2006 interpretând rolul unei vrăjitoare

În 2010 a primit titlul Una din cele mai de perspectivă actrițe din Turcia, iar în 2011 a fost desemnată Cea mai bună actriță în rol secundar. 

kinopoisk.ru

Spune că nu merge la medic de mică și preferă să nu știe de ce boli suferă

Atunci când pozează se simte mai confortabil dacă nu zâmbește

Declară că preferă rolurile secundare și nicidecum cele pozitive și de prim-plan

Cel mai mare vis al ei e să primească un rol într-un film de lung metraj.  

pmJH04Ycic4

Potrivit presei din Turcia, în vara anului 2013, Merve s-a iubit cu interpretul de origine turcă Murat Dalkylych, cu care a fost văzută în vacanță la Bodrum, dar și în mai multe localuri din Istanbul. Actrița a negat o posibilă relație cu acesta, declarând că ei doi sunt doar prieteni, Murat a confirmat zvonul, neputându-se împăca cu speculațiile din presă potrivit cărora Merve ar avea o relație cu colegul său de platou, actorul Engin Öztürk

inaSqjo-D-0

În zilele obișnuite preferă să nu se machieze, considerând că bărbații apreciază la o femeie naturalețea. Consideră că a moștenit de la mama ei tenul pe care îl are și de care e foarte mândră.

Pentru rolul lui Nurbanur Sultan din serialul Suleyman Magnificul, actrița a luat în greutate 8 kg

Declară că nu suportă petrecerile zgomotoase

t7bHO1GrZUQ

Pentru fiece episod din serialul Suleyman Magnificul, actrița a primit 12.500 de lire sterline, echivalentul a 5600 de dolari. 

La începutul anului 2013, Merve Bolugur a devenit și designer, lasând o colecție de piese vestimentare.

Diminețile preferă să se trezească și să asculte o muzică ritmată. Declară că nu are ureche muzicală. 

kinopoisk.ru

Susține că se înțelege de minune cu mama ei, care și la cei 27 de ani ai săi o tratează ca pe un copil, oferindu-i sprijin, dragoste, susținere, sfaturi. Mama e omul căruia actrița îi poate încredința toate secretele ei. 

Declară că a făcut o pasiune pentru culoarea roșie, motiv pentru care adoră la nebunie rujul în nuanțe de roșu și vișiniu.  

Lasă un comentariu