Carne de miel la ceaun cu legume si cirnaciori


Carnea de miel se porționează si se prăjește in ulei incins. Se adauga mirodenii, sare, piper, o sticla de bere brună si bulion si se fierbe totul sub capac la foc mic 2 ore, pina scade apa si carnea e gata. Adaugam apoi morcov si pastranac tocat mascat si amestecam totul. Adaugam linte neagra si completam cu bulion daca e nevoie. Adaugam putin otet balsamic. Radem putin usturoi si luam citiva cirnaciorci si ii decojim de pielița punându-i in ceaun sub forma de carne tocata. Potrivim de sare. Servim cu smintina si verdeața tocata! 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: